Datatyper beskyttet af Kaspersky Password Manager

Du kan tilføje flere typer poster til Kaspersky Password Manager og organisere dine poster ved at flytte dem i mapper.

Konti

Websteder / e-mail-konti og Apps

En websteds- eller program-konto er en kombination af et brugernavn og en adgangskode, der er påkrævet for at godkende en bruger på et websted eller i et program.

For websteder gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

For programmer gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger i posten:

For hurtigere adgang gemmes konti for websteder og konti for programmer separat.

Andet

Andet er en kontotype til alle formål. I modsætning til Websted / e-mail og App konti har denne konto-type kun felterne Brugernavn og Adgangskode og det er frivilligt at udfylde Adgangskode feltet. Her kan du gemme enhver vigtig kode eller adgangskode, for eksempel wi-fi-adgangskode eller dørkode.

Bankkort

Du kan føje bankkortnumre, andre oplysninger, pinkoder og kortudstederens supportnumre til Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan gemme adresser, navne, e-mailadresser og telefonnumre i adresseposterne.

Dokumenter

Du kan gemme vigtige dokumenter (f.eks. scannede pas/ID-dokumenter og filer i PDF-format) i Kaspersky Password Manager, så de er sikre og altid lige ved hånden.

Noter

Du kan bruge bemærkninger til at gemme enhver form for information.

Bemærkninger krypteres og gemmes på samme måde som andre datatyper.

Du kan bruge udklipsholderen til at kopiere og indsætte notetekst på en webside eller program.